Azure Events

Global Azure Bootcamp 2018 – Athens wrap up

Global Azure Bootcamp 2018 - Athens
Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά το Global Azure Bootcamp, στον πολυχώρο της Τεχνόπολης, στο Γκάζι. Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 250 περιοχές στον κόσμο, με στόχο να φέρει κοντά τους ανθρώπους της πληροφορικής που είτε ασχολούνται ενεργά με τεχνολογίες σχετικές με το Cloud και το Microsoft Azure, είτε ενδιαφέρονται να το γνωρίσουν και να συζητήσουν με άλλους για το πώς μπορεί κανείς να ξεκινήσει. 
Στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2014 και, μέχρι το 2017, σημείο συνάντησης κάθε χρόνο αποτελούσαν οι χώροι της Microsoft, στο Μαρούσι. Φέτος, η κοινότητα των azureheads, σε συνεργασία με το autoexec.gr, sqlschool.gr, dotnetzone.gr και με τη βοήθεια των χορηγών μας (Microsoft, Stoiximan, OfficeLine, CubeRM, iQSolutions), μετέφερε την εκδήλωση στον πολυχώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, σε 3 αίθουσες, όπου περισσότεροι από 200 παρευρισκόμενοι, μέσα από 3 παράλληλα sessions και 18 συνολικά ομιλίες, ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο του Microsoft Azure.
Η θεματολογία αρκετή και ποικίλη. Κάλυπτε τόσο τεχνολογίες που αφορούν προγραμματιστές, όπως εργαλεία για την καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των εφαρμογών σε production περιβάλλον ή πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει με το Kubernetes σε λίγα λεπτά, DB administrators, μέσα από παρουσιάσεις σχετικές με Azure SQL Databases και Azure SQL Data Warehouse, αλλά και system administrators μέσα από ομιλίες σχετικές με Azure Infrastructure as a Service.

Το καλύτερο, πάντως, το κρατήσαμε για το τέλος, όπου, μετά από 6 ώρες συζητήσεων και παρουσιάσεων, μαζευτήκαμε στην αίθουσα Innovathens, για να κάνουμε το κλείσιμο της εκδήλωσης και να μοιράσουμε τα δώρα των χορηγών μας.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για του χρόνου, για ένα ακόμη καλύτερο Global Azure Bootcamp. 

Με εκτίμηση,

azureheads.gr, autoexec.gr, sqlschool.gr και dotnetzone.gr

About the author

Paris Polyzos

I am a Software Engineer, with 10 years of experience in the field. I hold an MSc in Electrical & Computer Engineering, while, since the early days of my career, I had the chance to work in large and challenging projects. Nowadays, I am mainly focused on the cloud where I design and build complex software for a new company of the ZuluTrade Group. I am particularly passionate about the Web, Microsoft technologies and the cloud; thus, my new-found enthusiasm is Microsoft Azure!

Add Comment

Click here to post a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.