Community

A new social era for AzureHeads

Φίλες και φίλοι,

Προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες της εποχής μας, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και ένα νέο κανάλι επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και σχολίων για τις τεχνολογίες που αφορούν το Cloud και το Azure, και σας προσκαλούμε όλους https://social.azureheads.gr/invite/g8DxKu6U

Το Mastodon είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, και μια εναλλακτική λύση microblogging. Συγκεκριμένα, αντί να αποτελείται από μια κεντρική πλατφόρμα, το Mastodon έχει ανεξάρτητους διακομιστές που διαχειρίζονται οι χρήστες. Οι χρήστες βασίζονται σε έναν διακομιστή, αλλά μπορούν να αλληλοεπιδρούν ελεύθερα με άλλους (Federation). Έτσι όταν γραφτείτε στο https://sοcial.azureheads.gr γράφεστε στο διακομιστή που διαχειρίζεται η κοινότητα μας αλλά μπορείτε να παρακολουθείτε χρήστες από όλο το Mastodon universe και να δημοσιεύετε περιεχόμενο που εν δυνάμει μπορεί να φτάνει σε όλο το κόσμο. Το Mastodon έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ασφαλή και ισορροπημένη κοινότητα, επιβάλλοντας περιορισμούς στην παρουσίαση του κακού λόγου και των επιθέσεων σε άλλους χρήστες.

Η δημιουργία μιας ανάρτησης στο Mastodon μοιάζει πολύ με το Twitter. Έχεις ένα όριο 500 χαρακτήρων για αναρτήσεις κειμένου και μπορείς να επισυνάψεις μέσα, δημοσκοπήσεις και μια προειδοποίηση περιεχομένου, εάν χρειάζεται. Στη συνέχεια, μπορείς να τα μοιραστείς με την κοινότητα ή απλώς με τους ακόλουθούς σου. Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάμε πολύ χρόνο για τη προετοιμασία μιας δημοσίευσης, μπορούμε απλά και γρήγορα να μοιραζόμαστε τις ιδεέες μας και τεχνολογικό περιεχόμενο με τους φίλους μας.

Οι συμμετοχή μας θα πρέπει να ακολουθεί τους αυστηρούς κανόνες της πλατφόρμας, οι οποίοι είναι κατά του ρατσισμού, του σεξισμού, της ομορφοβίας και της τρανσοφοβίας καθώς επίσης και τους κανόνες της κοινότητας μας, περι σεβασμού, προσφοράς βοήθειας, σχετικότητας του περιεχομένου και γενικά καλοσύνης βάση των οποίων θα εγκρίνονται οι δημοσιεύσεις.

Αν πέρα από τη συμμετοχή σας σε αυτή τη κοινότητα επιθυμείτε να εμπλακείτε πιο ενεργά και να συμμετέχετε στην ομάδα των διαχειριστών με αρμοδιότητα το moderation του περιεχομένου επικοινωνήστε μαζί μας με dm.

About the author

Kostas Pantos

Konstantinos is a Cloud Ninja currently in a Sr. Cloud Solutions Architect role for a Global team called Customer Architecture and Engineering at Microsoft. In this role he's helping some of Microsoft's largest customers solve challenges, difficult problems, write code, architect solutions based on best patterns and practices for the cloud, and liaison between customers and engineering product groups. Find me at Mastodon

Add Comment

Click here to post a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.