Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Global Azure Bootcamp 2017 – Athens

22 Απριλίου, 2017 @ 09:00 - 18:30

Αγαπητοί φίλοι,

Τον Απρίλιο του 2013 πραγματοποιήθηκε το πρώτο Global Azure Bootcamp σε περισσότερες από 90 περιοχές ανά τον κόσμο. Αυτός ο αριθμός ολοένα και αυξανόταν, για να φτάσει τις 136 περιοχές το 2014, τις 182 το 2015 και 187 το 2016!

Στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2014 με μαζική συμμετοχή, η οποία αναμένεται να φτάσει σε… επίπεδα ρεκόρ φέτος, την τέταρτη συνεχή χρονιά διοργάνωσής του.

Η κοινότητα των επαγγελματιών πληροφορικής που ασχολούνται με Cloud τεχνολογίες www.azureheads.gr, σε συνεργασία με το autoexec.grsqlschool.gr και dotnetzone.gr, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουν και φέτος μια εις βάθος παρουσίαση της πλατφόρμας Cloud Computing της Microsoft, Microsoft Azure.

Εκτός από τις παρουσιάσεις που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, θα μπορέσετε να αποκτήσετε και τη σχετική κατάρτιση συμμετέχοντας στο lab που θα δημιουργηθεί, προκειμένου να υλοποιηθεί μια παγκόσμια υπολογιστική φάρμα (computation farm) για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικεφτείτε την σελίδα μας athens.azurebootcamp.net και δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Τι θα χρειαστείτε

Αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στο lab θα χρειαστείτε:

Εκτός από τα παραπάνω θα χρειαστείτε μια ενεργή Windows Azure συνδρομή! Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να την αποκτήσετε εάν δεν έχετε ήδη:

 • Ξεκινήστε ένα FREE trial at https://azure.microsoft.com/en-us/free/
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η συνδρομή αυτή είναι ενεργή μόνο για 1 μήνα, οπότε καλό θα ήταν να την ενεργοποιήσετε λιγότερο από ένα μήνα πριν από τις 22 Απριλίου.
 • MSDN benefit!
  Αν είστε κάτοχος συνδρομής MSDN, BizSpark ή DreamSpark μπορείτε να ενεργοποιήσετε δωρεάν τη Microsoft Azure συνδρομή σας από εδώ msdn.microsoft.com.
 • Αν ωστόσο δεν σας κάνουν τα παραπάνω, μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε μια συνδρομή με χρήση πιστωτικής κάρτας από εδώ azure.microsoft.com.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα έρθω και πού θα παρκάρω;

 • Ελάτε με τον ηλεκτρικό (Πράσινη Γραμμή) μέχρι το ΚΑΤ και μετά με τα πόδια ή με λεωφορείο. Υπάρχει χώρος πάρκινγκ αν έρθετε με αυτοκίνητο.

Χρειάζεται προεγγραφή;

 • Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Πόσο κοστίζει η είσοδος;

 • Είναι δωρεάν!

Σημείωση

Λόγω της αυξημένης ασφάλειας που υπάρχει στο κτίριο, όσοι θελήσουν να παραβρεθούν θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο σχετικό event στο Meetup. Η δήλωση συμμετοχής ενδείκνυται, καθότι θα δοθεί λίστα με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων για την είσοδό τους στο κτίριο. Επίσης, για την είσοδο στο event, θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας ταυτότητα ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο για να γίνει ταυτοποίηση.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Απριλίου, 2017
Ώρα:
09:00 - 18:30
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, , , ,
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Ιστότοπος:
http://athens.azurebootcamp.net

Διοργανωτές

azureheads.gr
autoexec.gr
dotNETZone.gr
sqlschool.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Microsoft Hellas
Leof. Kifisias 221
Athens, Marousi 15124 Greece
+ Χάρτης Google