Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

All Day DevOps 2017

24 Οκτωβρίου, 2017

Τι είναι το All Day DevOps?

Το All Day DevOps είναι μια διαδικτυακή κοινότητα, η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου συνεδρίου DevOps στον κόσμο. Το εναρκτήριο συνέδριο πραγματοποιήθηκε το 2016, με διάρκεια 15 ώρες ζωντανών ομιλιών και με 13.500 εγγεγραμμένους συμμετέχοντες. Μάλιστα, κάποιες ομιλίες συγκέντρωσαν πάνω από 2.000 συμμετέχοντες ενώ η ζωντανή ροή Q&A στο Slack έφτασε ακόμα και τα 1.300 άτομα.

Το φετινό συνέδριο All Day DevOps δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Έτσι, φέτος θα προσφερθούν 96 ομιλίες των 30 λεπτών, σε πέντε διαφορετικά πεδία και σε όλες τις ζώνες ώρας. Τα πεδία αυτά αφορούν τα CI/CD, Modern Infrastructure και Monitoring, Automated Security, DevOps in Government, αλλά και το πρόσφατα δημιουργηθέν “Tech Crawl”, στο οποίο οι εταιρείες θα σας καλέσουν σε ένα sneak peek για να δείτε πώς είναι να δουλεύει κανείς στο DevOps στον οργανισμό τους.

Όλες οι ομιλίες πραγματοποιούνται από ανθρώπους με βαθειά γνώση του θέματος, ενώ εφαρμόζεται αυστηρά πολιτική μη προώθησης προμηθευτών.

Ζωντανά. Οnline. Δωρεάν.

Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο στο γραφείο σας, στην τραπεζαρία με τους συναδέλφους σας ή ακόμα και στις περιφερειακές συγκεντρώσεις για την παρακολούθηση αυτού (οι τοποθεσίες θα ανακοινωθούν σύντομα). Όλες οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτύου και τα βίντεο αυτών θα αναρτηθούν στο YouTube μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες Δήλωση Συμμετοχής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Οκτωβρίου, 2017
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
https://www.alldaydevops.com//

Διοργανωτής

azureheads.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής