Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

7# AzureHeads Meetup: High Availability with Azure

22 Ιουνίου, 2017 @ 18:30 - 21:00

Φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε το 7ο, και τελευταίο για φέτος, AzureHeads Community Event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το autoexec.gr, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 18:30, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι). Σε αυτό το event, θα μιλήσουμε για λύσεις που μας βοηθάνε να υλοποιήσουμε highly available λύσεις και είναι διαθέσιμες στο Azure. Ο Κώστας Πάντος θα παρουσιάσει κάποια inside hinds & tips για το Azure Service Fabric ενώ ο Βαγγέλης Καψαλάκης θα μας δείξει τη τελευταία έκδοση του εργαλείου για τη διαχείριση του υλικού επιχειρήσεων (Asset Management), που έχει αναπτύξει.

Επιπλέον, σε αυτή την τελευταία μας συνάντηση καταφέραμε και θα έχουμε την τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε τον Dmitry Shmulevich, Senior Product Manager της ομάδας ανάπτυξης Azure Container Service, προκειμένου να συζητήσουμε για containers και τις δυνατότητες της υπηρεσίας Azure Container Service.

Ο Dmitry Shmulevich είναι μηχανικός λογισμικού στη Microsoft και, για πάνω από δύο δεκαετίες, συμμετέχει στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό λογισμικού, κυρίως σε περιβάλλοντα Linux. Είναι μέλος της ομάδας ανάπτυξης της υπηρεσίας Azure Container Service, η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη και διαχείριση πλατφορμών ανοιχτού λογισμικού που σχετίζονται με containers, όπως τα Kubernetes, DC/OS και Swarm στο Microsoft Cloud.

Η υπηρεσία Azure Container Service (ACS), για την οποία θα μας μιλήσει ο Dmitry, βελτιστοποιεί την παραμετροποίηση δημοφιλών container orchestrators, όπως τα Kubernetes, DC/OS και Docker Swarm, ειδικά για το Azure. Μέσω του ACS, οι χρήστες μπορούν να αναπτύξουν και να διαχειριστούν containerized εφαρμογές, αξιοποιώντας το δίκτυο, την επεξεργαστική ισχύ και την ασφάλεια των υποδομών του Azure.

Η μηχανή ACS διατέθηκε ως προϊόν ανοιχτού λογισμικού το Νοέμβριο του 2016, με στόχο τη συνεργασία για την ανάπτυξη ενός καλύτερου περιβάλλοντος διαχείρισης των containers.

Πρόγραμμα

  • Features and Future of Azure Container Service Engine (18:45 – 19:45)
    Dmitry Shmulevich
  • Hints, Tips and tricks  for Azure Service Fabric
    Κώστας Πάντος (45′)
  • Manage your assets, regardless of their location
    Βαγγέλης Καψαλάκης (45′)

Ομιλητές

FAQs

Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
Χρειάζεται να είμαι μέλος του azureheads.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 2 ώρες
Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Ιουνίου, 2017
Ώρα:
18:30 - 21:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

azureheads.gr
Ιστότοπος:
http://www.azureheads.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Microsoft Hellas
Leof. Kifisias 221
Athens, Marousi 15124 Greece
+ Χάρτης Google