Azure Meetups

Global Azure Bootcamp 2017 – Παρουσιάσεις

Στις 22 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα το Global Azure Bootcamp, μια εκδήλωση αφιερωμένη στο cloud και το Microsoft Azure.

Φέτος σκεφτήκαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των ομιλίων, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, και να ζητήσουμε από όλες τις κοινότητες που ασχολούνται με τεχνολογίες της Microsoft να συμμετάσχουν. Έτσι, μέλη από τις κοινότητες των azureheads, autoexec, dotnetzone και sqlschool βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και παρακολούθησαν ομιλίες με βασικό άξονα το Microsoft Azure.

Παρουσιάσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν και τους ομιλητές που συμμετείχαν, καθώς και τα slides που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων:

Ομιλία Ομιλητής Παρουσίαση
 Azure Service Fabric: Microservices Architecture made simple  Paris Polyzos  slides
 Build Container As A Service (CaaS) solutions with Azure Container Service  Kostas Pantos  slides
 Azure Application Insights  Dimosthenis Stellakis  slides
 Web App on Linux Service, First Look  George Capnias  slides
 Hybrid IT – Hybrid Datacenter  Vaggelis Kapsalakis  slides
 Conversations as a Platform: Bots and AI powered by Cloud  Sophia Chanialaki  slides
 Azure Mobile Apps and Xamarin: From zero to hero  Nasos Loukas  slides
 Design for scalability and High Availability on Microsoft Azure  Vaggelis Kappas  slides
 Azure IoT – IoT Hub, Device Management and IoT SDK’s  Vasilis Aivalis  slides
 Azure SQL Data Warehouse  Antonis Chatzipavlis  slides
 Azure Active Directory: 5 reasons to implement it today!  Chris Spanougakis  slides
 Data Science with Azure Machine Learning and R  Christos Charmatzis  slides
 Protect your data with a modern backup, archive and disaster recovery solution  Pantelis Apostolidis  slides

Η ομάδα του Global Azure Bootcamp

Αξιολόγηση

Δεν πήγαν όλα όπως θα θέλαμε. Είχαμε μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξη, αντιμετωπίσαμε προβλήματα με το hardware και δεν ήμασταν αρκετά αυστηροί όσον αφορά το χρόνο των ομιλιών, προβλήματα τα οποία εντοπίσαμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε σε επόμενες συναντήσεις μας. Παρόλα αυτά, ελπίζουμε η όλη εκδήλωση να σας φάνηκε ενδιαφέρουσα και να αποκομίσατε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και γνώσεις. Θα σας παρακαλούσαμε να μας πείτε τη γνώμη σας, χρησιμοποιώντας το link https://aka.ms/cc9cf1, ώστε, στο μέλλον, να γίνουμε καλύτεροι.

Χορηγοί

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τοπικούς χορηγούς μας, στη Microsoft Hellas για το χώρο, στο delivery.gr για το φαγητό και το Stoiximan.gr για το τάμπλετ που δώσαμε στο τέλος της ημέρας.

Και του χρόνου!

About the author

Paris Polyzos

I am a Software Engineer, with 10 years of experience in the field. I hold an MSc in Electrical & Computer Engineering, while, since the early days of my career, I had the chance to work in large and challenging projects. Nowadays, I am mainly focused on the cloud where I design and build complex software for a new company of the ZuluTrade Group. I am particularly passionate about the Web, Microsoft technologies and the cloud; thus, my new-found enthusiasm is Microsoft Azure!

Add Comment

Click here to post a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.